Partnere

 

Konstruksjon og bygging av båter har vært en del av Møre Maritime sin hverdag gjennom generasjoner. Møre Maritime er forankret i disse stolte tradisjonene gjennom videreføring av den skipstekniske kunnskapen og erfaringen ved Sterkoder og Atlantkonsult.


 

 

Vi er en kunnskapsbedrift med 60 ansatte, og vi vokser raskt.
I 2015 flyttet vi administrasjonen og mesteparten av produksjonen til Kristiansund,
men vi har fremdeles virksomhet i de opprinnelige lokalene på Langøyneset i Averøy.


 

 

Orkel utvikler og produserer innovative, lønnsomme og solide landbruks- og industrimaskiner.


 

 

 

Abyss Aqua er et av Norges ledende leverandører av arbeidsbåt- servicetjenester for havbruksnæringen. Vi har et av landets største flåte av servicefartøy, og stiller med alle nødvendige ressurser for store og små prosjekter.


 

 


 

 

 

NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde. NTNU har fire tematiske satsingsområder for forskning i 2014–2023 innen bærekraft, energi, havrom og helse.


 

 

SINTEF er et av Europas største uavhengige forskningsinstitutter. Vi utfører hvert år flere tusen oppdrag – for små og store kunder.


 

 

 

Mustad Autoline develops and supplies technology to the world’s line fishing fleet. We are continuously developing new and innovative solutions so that more fish can be caught by hook and line.


 

 

 

 

 

Polyform AS i Ålesund produserer produkter i forskjellige plastmaterialer, hvor de fleste er rettet inn mot havrommet (kommersielt fiske, oppdrett, lystbåt og offshore), og leveres worldwide. Selskapet har egne produktutviklere og har mange produksjonsteknologier tilgjengelig, hvor flere er selvutviklet og det kan velges forskjellige produksjonsmetoder avhengig av anvendelsesområde.